• Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Classic

Welkom op de website van
Kameleon uit Groot-Tervuren

30 juni 2022 

Na iets meer dan 50 jaar hebben we besloten een einde te stellen aan de jeugdatelierwerking in Tervuren, dit met pijn in het hart.

Om het verhaal niet helemaal te doen eindigen, gaan we verder door het leven als een vereniging die animaties en knutselstanden zal aanbieden in de gemeente op eigen initiatief.

We danken animatoren, oud-animatoren, leden, ouders en vrijwilligers voor jaren van leuke ervaringen en creatieve momenten.

het bestuur.

50 jaar jeugdatelierwerking 
Tervuren
1971-2021

Amber mondmasker.jpg

15 jaar
jeugdatelier Kameleon
2006-2021

Trooper

Vergeet zeker niet langs www.trooper.be/nl/sint te passeren nu je al je cadeaus online moet bestellen door de lockdown. Via Trooper krijgt jeugdatelier Kameleon namelijk gratis extra centen in kas door iedereen die online shopt bij Trooperwebshops, en dat zonder dat het de Sint een eurocent extra kost. Die gratis centen zijn erg welkom!

 

Check dus zeker www.trooper.be/nl/sint voor alle deals en deel de pagina gerust met iedereen die je kent. Zo maak je niet alleen je kinderen maar ook ons blij!

 

Weet je nog niet wat Trooper is? Via www.trooper.be kan je jeugdatelier Kameleon het hele jaar door gratis steunen, simpelweg door online te shoppen bij de meer dan 600 Trooperpartnershops (waaronder Bol.com, coolblue, JBC, Torfs,…). Al die shops schenken ons gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra.

LOGO_Tekengebied 1.jpg