top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Classic

Welkom op de website van
Kameleon uit Groot-Tervuren

Een fijn 2023 toegewenst!

Kameleon wenst iedereen een fijn en creatief 2023!

30 juni 2022 

Na iets meer dan 50 jaar hebben we besloten een einde te stellen aan de jeugdatelierwerking in Tervuren, dit met pijn in het hart.

Om het verhaal niet helemaal te doen eindigen, gaan we verder door het leven als een vereniging die animaties en knutselstanden zal aanbieden in de gemeente op eigen initiatief.

We danken animatoren, oud-animatoren, leden, ouders en vrijwilligers voor jaren van leuke ervaringen en creatieve momenten.

het bestuur.

50 jaar jeugdatelierwerking 
Tervuren
1971-2021

Amber mondmasker.jpg

15 jaar
jeugdatelier Kameleon
2006-2021

Trooper

 

Denk je aan jeugdatelier Kameleon wanneer je online soldekes doet, alsjeblieft?

 

Hopelijk heb je leuke pakjes gekregen onder de kerstboom! Smaakt dat naar meer? Dan is ‘t goed dat de solden eraan komen! Weet dat je ons kan steunen wanneer je die solden online doet. Heel wat webshops zoals Bol.com, Coolblue, JBC, Torfs, Hema,... willen jeugdatelier Kameleon een percentje van jouw aankoopbedrag bij hen schenken.

 

Het enige dat jij daarvoor moet doen is eerst naar www.trooper.be/jeugdatelierkameleon surfen en daar naar de webshop doorklikken bij wie je wil shoppen. En dat zonder dat je soldekes jou ook maar een cent meer kosten, hé!

 

Dankjewel alvast om aan ons te denken wanneer je online shopt.

 

Groetjes,

jeugdatelier Kameleon

 

Weet je nog niet wat Trooper is? Via www.trooper.be kan je jeugdatelier Kameleon het hele jaar door gratis steunen, simpelweg door online te shoppen bij de meer dan 600 Trooperpartnershops (waaronder Bol.com, coolblue, JBC, Torfs,…). Al die shops schenken ons gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra.

LOGO_Tekengebied 1.jpg
bottom of page